неділю, 4 серпня 2019 р.

Промоушен

    Один пан з нашого міста забрав літніх батьків ближче до себе. Була придбана і приведена до ладу  дачна ділянка в садовім товаристві, де постійно проживало багато ровесників батьків. Реконструйований будинок з поправкою на проживання у нім літніх людей. Ну і потім перевезені з сусідньої області батьки, котрі не розклавши навіть повністю своїх речей, взялись за сад і город. Така їх філософія життя …
Дивлячись на вік батьків і їх наполегливість до садово-огородньої діяльності, пан запросив майстра зробити поливну систему.
-             Батьки літні люди. Звикли працювати зрання до вечора. Щоб полегшити їм фізичне навантаження, зробіть поливну систему за такими вимогами … Порахуйте кошторис і їм ні в якому разі не озвучуйте. Коли будуть питати, то скажіть якусь невелику цифру, щоб не нервувались. Вони живуть в іншому цифровому вимірі.
-          Гаразд.
  За пару тижнів система вже працювала. Щасливі батьки споглядали за крапельним поливом саду, веселками над галявинкою,... Все це керувалось комп’ютером.
-          Скільки ж це все коштує? – запитав літній господар ділянки.
   Майстер, не сильно розмірковуючи, назвав половину суми від  самих матеріалів, з котрих була зроблена поливна система.
  Об’єкт зданий. Радісні господарі від такого дива, радісний пан за своїх батьків, радісний майстер від вдало виконаної роботи і повним розрахунком з ним.
За пару тижнів у майстра дзвінок. Телефонував літній господар поливної системи. В швидких роздумах, що ж могло статися , майстер підняв слухавку.
-          Доброго дня.
-          Доброго. Щось сталося?
-          Ні, все гаразд. Все чудово. Ви хороша людина і чудовий майстер. Я Вам вдячний. І хочу віддячити ще.
-          Та все і так гаразд.
-          Я вам в садовім товаристві знайшов ще п’ять-шість клієнтів на поливні системи. Суму назвав їм трішки більшу за ту, що Ви називали. Буде Вам заробіток…
         Власник нової поливної системи продовжував говорити, а майстер мовчки тримав слухавку біля вуха і розгублено дивився в далечінь...


Промоушен - сприяння поширенню, продажу, просування, збуту товару або послуги.





1 коментар: